Beton in je tuin

Beton in je tuin

Mensen kiezen steeds vaker voor betonelementen in de tuin zoals een betonnen oprit of terras. Ben je als particulier zelf van plan beton toe te passen in je tuin of mag je als hovenier deze klus op je nemen? Wij informeren je graag over de mogelijkheden, van het soort beton tot aan de losmogelijkheden.

Eenvoudig en snel 

Bij 123 betonbestellen kan je eenvoudig en in een paar stappen beton bestellen. We adviseren je graag over de juiste samenstelling zodat je met een hoogwaardig gecertificeerd product aan de slag kunt. Wij snappen als geen ander dat je zo snel mogelijk van de tuin wilt genieten en daarom maken wij het mogelijk om binnen 2 werkdagen te leveren. Nadat je je bestelling hebt afgerond en betaald, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om de leverdatum te bevestigen.

Betonsoort kiezen voor je tuin

Het type beton wat nodig is is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Onder hoveniers wordt bij ons in de meeste gevallen ‘standaard beton’ besteld. Standaard beton wordt gezien als huis, tuin en keuken beton. Het kan in bijna elke vorm gegoten worden en is daarom ideaal voor de aanleg van een terras of de fundering van een tuinhuis.

Aardvochtig beton daarentegen wordt in de meeste gevallen gebruikt voor de bestrating van een oprit of zelfs een volledige straat. Doordat aardvochtig beton erg droog is, biedt het stevigheid, wat onder tegels/straatwerk erg belangrijk is.

Loswijze beton 

De manier waarop het beton wordt gestort is afhankelijk van de locatie. Indien het om een klein oppervlak gaat, waar je gemakkelijk bij kunt, dan is het eenvoudig om te kruien. Gaat het om een groter oppervlak en laat de locatie het toe, dan is het al snel idealer om te lossen vanuit een goot of met de mixerpomp. Bij het leveren van aardvochtig beton  komen wij dit lossen met een kieper. Met een kraanwagen wordt de beton vervolgens op zijn plek gelegd. Indien je zelf een wagen met een laadbak of een aanhanger hebt, is het mogelijk aardvochtig beton af te halen bij een aantal van onze betoncentrales. Op locatie kan dit vervolgens zelf gelost worden met een kruiwagen.

Contact 

Heb je vraagtekens bij de mogelijkheden voor jouw project, dan komen wij graag persoonlijk met je in contact om de situatie samen te overleggen. Bel of mail gerust. Onze collega’s staan graag voor je klaar!

Beton berekenen?

Bereken en bestel eenvoudig direct online

BESTEL NU