Betoncentrale Etten-Leur

Heb jij beton nodig en woon of werk je in de omgeving van Breda? Bij 123betonbestellen.nl kan je gemakkelijk beton online bestellen. Voor vragen en advies staan wij ook voor je klaar.

 

Beton bestellen in Breda

Wij zijn een onderdeel van A. Jansen B.V. uit Son. Vanuit diverse betoncentrales in Nederland leveren wij  gecertificeerd beton . Een van onze betoncentrales staat in Etten-Leur, van waaruit wij de beton in Breda en omgeving leveren binnen twee werkdagen. Hoe kunnen wij jou helpen?

Online beton bestellen in drie stappen

Als particulier of aannemer kun je via onze website gemakkelijk in drie stappen jouw betonbestelling plaatsen. Betalen kan direct via iDeal. Per mail ontvang je van ons een bevestiging van de bestelling en betaling. Ook bevestigen we telefonisch nog even het gewenste bezorgmoment.

Betonprijs berekenen

Wij vragen je de volgende gegevens zorgvuldig in te vullen zodat je direct weet wat de kosten zijn: postcode, aantal kuub, loswijze, type beton en de gewenste leverdatum. Wel zo transparant!

Bereken je betonprijs >>>

Heb je een vraag over
123betonbestellen of
wil je vrijblijvend advies
ontvangen?

Bel +31 88 877 87 77

Zeedijk 41, Etten-Leur, Netherlands

Snelle levering via betoncentrale Etten-Leur

Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd  op elke willekeurige bezorglocatie in Breda en omgeving vanuit onze betoncentrale in Etten-Leur.

Goed en persoonlijk betonadvies

Heb je vragen over het bestellen van beton of wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons dan gerust weten. Graag denken wij met je mee en voorzien van persoonlijk advies.

Bel direct: + 31 88 877 87 77