Eco2floor

Eco2floor gietdekvloer

Eco2floor: dé duurzame cementgebonden gietdekvloer voor jouw woning. Eenvoudig aan te brengen, snel droog en perfect in combinatie met vloerverwarming. Bestel jouw eco2floor gietdekvloer eenvoudig via onze website.

Eco2floor voor jouw woning

Interesse in een eco2floor gietdekvloer in huis? Een adviseur kijkt graag met je mee en maakt een vrijblijvende offerte op maat. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ook in jouw regio

123betonbestellen is onderdeel van Jansen Beton, leverancier van eco2floor vanuit onze betoncentrales in Amsterdam, Breda, Tilburg, Eindhoven en Helmond. Wij werken samen met vloerenspecialisten door heel Nederland. Een verwerker bij jou in de regio levert de mortel per truckmixer op locatie.

De duurzame gietdekvloer

Een eco2floor gietdekvloer is in alle opzichten duurzaam: het is gemaakt van grondstoffen met een lage footprint, gaat lang mee en is aan het einde van de levensduur 100% recyclebaar.

Zo bevat eco2floor het bindmiddel eco2cem: een duurzaam bindmiddel op basis van gemalen gegranuleerde hoogovenslag (GGHS). Dit is een zuivere reststof die overblijft bij de productie van staal. Hierdoor is eco2floor een stuk duurzamer dan een traditionele gietdekvloer met cement als bindmiddel. De cementproductie zorgt namelijk  voor een hoge CO2-uitstoot.

Voordelen van eco2floor

Naast de duurzame eigenschappen heeft eco2floor meerdere voordelen. De gietvloer is snel aan te brengen, doordat een medewerker van het vloerenbedrijf de mortel staand kan gieten en de vloer makkelijk uitvloeit over het oppervlak. Daarnaast is de gietdekvloer snel droog waardoor je binnen 1 tot 3 dagen al met de afwerking kunt beginnen. Voor de eindafwerking zijn cementgebonden primers en tegellijm prima te gebruiken in combinatie met eco2floor.

Toepassingen

Een eco2floor gietdekvloer is geschikt voor zowel droge als natte binnenruimtes, zoals de badkamer of het toilet. Ook is het product perfect te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De mortel vloeit namelijk gemakkelijk om de verwarmingsbuizen heen en de vloer geleidt de warmte heel goed, waardoor er amper energie verloren gaat. Dat scheelt weer op de energierekening!

Neem contact op

 

 

Partner:

ecocem--partner-logo