Betoncentrale Helmond

Een bouwklus in Helmond? En beton nodig? Bestel je beton eenvoudig online. Heb je vragen of ontvang je graag advies? Neem dan contact op met de binnendienst.

Beton bestellen in Helmond

123betonbestellen is onderdeel van A. Jansen B.V. Vanuit onze betoncentrale in Helmond leveren wij gecertificeerd beton in de omgeving. Wat kunnen we voor jouw bouwproject betekenen?

Online beton bestellen

Als particulier of bouwbedrijf kun je in slechts drie stappen je bestelling plaatsen. Nadat je de gewenste hoeveelheid en type beton besteld hebt, betaal je direct via  iDeal. Je ontvangt van ons een bevestiging van je bestelling en betaling. De gewenste leverdatum bevestigen wij vervolgens zo snel mogelijk telefonisch.

Beton voor een goede prijs

Wij vragen jou om de volgende gegevens in te vullen, zodat we direct de prijs voor jouw beton kunnen berekenen: postcode, aantal kuub, loswijze, type beton en de gewenste leverdatum.

Bereken je betonprijs >>>

Wij staan je graag te woord
om je vragen over
123betonbestellen te
beantwoorden.

Bel + 31 88 877 87 77

Beemdweg 1, Helmond, Netherlands

Snelle levering via betoncentrale Helmond

Vanuit onze betoncentrale in Helmond leveren wij jouw bestelling in Helmond en omgeving binnen 2 werkdagen.

Vragen of advies over beton?

Heb je vragen over het bestellen van beton, zoals de hoeveelheid of het type beton? Laat het ons weten, wij staan graag voor je klaar en voorzien je van persoonlijk advies.

Bel direct + 31 88 877 87 77