Beton bestellen Tilburg

Heb je beton nodig voor een bouwklus en woon of werk je in regio Tilburg? Via 123betonbestellen kan je gemakkelijk en snel online beton bestellen. Bij vragen of vrijblijvend advies op maat kan je contact opnemen met ons team.

 

Beton bestellen in Tilburg

Als onderdeel van A. Jansen B.V. uit Son, kunnen wij vanuit onze betoncentrales in Nederland gecertificeerd beton leveren. Ook in Tilburg en omstreken kunnen we jou van dienst zijn.

Gemakkelijk online beton bestellen

Via onze website bestel je makkelijk de gewenste hoeveelheid en type beton  in maar 3 stappen, of je nu een particulier bent of een bouwbedrijf. Nadat je de bestelling hebt afgerond, betaal je direct  via iDeal. Uiteraard ontvangt je een bevestiging van de bestelling en betaling. Om de gewenste leverdatum te bevestigen nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Betonprijs berekenen

Om zorgvuldig de betonprijs te kunnen berekenen vragen wij je om de volgende gegevens in te vullen: postcode, aantal kuub, loswijze, type beton en de gewenste leverdatum. Op basis van deze factoren  wordt de betonprijs bepaald, meer hierover lees je in onze blog

Bereken je betonprijs >>>

Wij helpen je graag met
al je vragen over
123betonbestellen.

Bel + 31 88 877 87 77

Zeedijk 41, Etten-Leur, Nederland

Snelle levering in regio Tilburg

De bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd in Tilburg en omgeving vanuit onze betoncentrale in Etten-Leur of Eindhoven.

Betonadvies op maat

Heb je vragen over het bestellen van beton of het gebruik van beton voor jouw toepassing? Wij helpen je graag verder.

Bel direct: +31 88 877 87 77