Betonprijs

Wat bepaalt de betonprijs?

De prijs van beton wordt onder andere bepaald door het soort beton en de hoeveelheid beton. Daarnaast zijn er nog een aantal andere factoren die de betonprijs bepalen. Bereken betonprijs.

Toepassing van het beton

Niet voor elke toepassing kan hetzelfde type beton worden gebruikt. De toepassing is bepalend voor de betoneigenschappen, en hiermee dus ook voor de betonprijs. Zo vraagt het storten van een (binnen)vloer om hoog vloeibaar beton en fijn grind. En misschien is het gezien de planning gewenst dat er de volgende dag al doorgewerkt kan worden? Dan is snel hardend beton de oplossing. Aan deze aanvullende eigenschappen zijn toeslagen verbonden.

Vrachtkosten

Het bestelde beton moet op locatie gestort worden. Hiervoor wordt de betonmixer eerst voorzien van betonmortel om vervolgens naar het afleveradres te kunnen rijden. Op de locatie moet overlegd worden waar het beton gestort moet worden en natuurlijk kost het storten zelf ook tijd. De hoeveelheid beton, de lostijd, de afstand tussen de stortlocatie en de betoncentrale – en soms ook de stortlocatie zelf – bepalen mede de vrachtkosten. Omdat 123betonbestellen.nl beschikt over een landelijke dekking van betoncentrales blijven de vrachtkosten beperkt.

Loswijze

Ook de loswijze heeft invloed op de betonprijs. Afhankelijk van de bereikbaarheid van de stortlocatie, de te overbruggen afstand en de hoeveelheid beton, kan er een pompmixer, hallenpomp of betonpomp ingezet worden. Hiervoor worden verhuurtarieven gehanteerd.

Meteen inzicht in de betonprijs?

Op 123betonbestellen heeft u in slechts een paar stappen meteen inzicht in de betonprijs. U hoeft alleen aan te geven hoeveel beton u nodig heeft, voor welke toepassing en waar u het beton geleverd wilt hebben. De betonprijs – inclusief de vrachtkosten – voor het leveren van beton is direct voor u inzichtelijk. Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over de prijs van beton en de leveringskosten.